Livsstil

Life update

Jag har tagit lite paus i allt mitt skapande för att just hitta kreativiteten. Det är mycket bröllopsbokningar och jobb just nu som är så roligt. Jag jobbar även på spännande projekt på Medborgarskolan som jag verkligen brinner för och som jag lägger ned all min tid på om dagarna.

Tankar

I en föränderlig värld så är det skönt att ha en stabil och trygg bas att utgå från. Jag är så glad över att min familj, min man och mina vänner stöttar mig i allt jag gör. Det är inte alla förunnat att ha så fina människor omkring sig. Det har hänt mig en hel del jobbigt de senaste åren med människor som behandlat mig illa, dragit nytta av mig, vänner som visat sin rätta sida, sjukdom inom familjen och ekonomiska svårigheter. Det har gjort mig starkare, gladare, mer tacksam och nu mer motiverad än någonsin. Den jag är som person och det jag jobbar för att förbättra är rätt. Min magkänsla är tillbaka och det känns fantastiskt.

Det omöjliga tar bara lite längre tid. <3

Idag vet jag vad jag är riktigt bra på och vad jag vill göra med mitt liv. Jag har alltid varit väldigt driven som person och älskar utmaningar. Det gör mig till en bättre människa och jag har vågat att misslyckas. Det är en naturlig del det där med att misslyckas men ändå gör vi allt för att undvika det. Jag har misslyckats med mycket men så länge jag lever kommer jag att fortsätta kämpa. I slutändan är den enda som misslyckas den som inte fortsätter kämpa.

3 saker som jag älskar och är tacksam för just idag
  1. Min man Jonny som är en klippa
  2. Rosor & rosdoft (Magiska produkter från Lush kommer i ett separat inlägg)
  3. Att ha sängen full med djur, just nu 3 katter och 1 hund som lämnar ca.40cm för mig att sova på

Godnatt min hjärtan och hoppas att ni får en riktigt härlig helg!

1

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.