Alla inlägg

Jakten på julkänslan

Igår var det Äntligen! dags för vår julfotografering som jag längtat efter. Jag samarbetar tillsammans med bästa teamet och kommer fram till koncept, delar bilder på idéer, blommor, håruppsättningar, smink och styling. Så roligt! Så tacksam över att jobba med så duktiga och kreativa personer.

Behind the scenes

Vid det magiska kalhygget.

Bästa teamet

För fotograferingen står bästa Gisela Ackerup och florist är fantastiska Josefine Ryde på Fröken Ofelia.

Min söndag

Badbomb

Idag fick vi akut åka till djursjukhuset med mamma och pappas katt. Vi satt och väntade i flera timmar och trodde att vi skulle kunna gå hem med medicin men fick åka hem utan katt. Hon fick skrivas in för operation och nu väntar vi fortfarande tålmodigt på svar om hur det går. Vi åt soppa hos mamma innan vi åkte hem och jag tog ett låångt bad med en härlig badbomb från Lush. Det behövde jag efter en jobbig dag.

Första advent

Första advent är starten på julen. Med all förväntan och glädje inför vad som komma skall. Det bästa med julen är att få umgås med familj och vänner utan krav. Framförallt att vara värd något utan att prestera. Vi missade både julmarknad med tillhörande julskyltning men det viktigaste är alltid familjen. ❤️

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.