Giambattista Valli X HM
Alla inlägg,  Min stil

Giambattista Valli X HM

Giambattista Valli X HM Jacquardstickad tröja

Giambattista Valli X HM

Jag är imponerad av kollektionen Giambattista Valli X HM och har hittat en del guldkorn som jag vill dela med mig av. En tyllklänning är alltid ett säkert kort om du frågar mig och behöver inte alls användas på någon specifik fest. Jag föredrar en lugn hemmakväll med pizza och ett glas rött vin. Sen passar tyllklänningen även perfekt på festen också givetvis men varför inte få ordentlig användning av den? Det jag gillar med kollektionen är detaljerna. Såsom röda läppar och rosor går alltid hem om du frågar mig. Så fina detaljer!

De har använt ekologisk bomull i en stor del av plaggen. Det känns rätt och även om jag föredrar att köpa kläder second hand kan jag tänka mig att investera i ett av dessa plagg eftersom denna kollektion är spot on i min smak. Jag pratar mycket om hållbarhet, att handla second hand och konsumera mindre men smart. Hållbarhet är också att verkligen veta vad man gillar inte köpa saker som man inte behöver eller gillar. Kalsongerna är så fina och ser magiskt sköna ut att jag seriöst överväger att köpa de till mig själv att sova i. Jag har ingen pyjamas så en t-shirt och dessa kalsonger hade funkat perfekt.

Tyllklänningen är en dröm och jag kommer inte att köpa den även om den är så fin. Jag kommer att hålla utkik på Sellpy efter något liknande eller fortsätta jaga tylldrömmen från H&Ms kollektion med Lanvin. Åh!

Den jacquardstickade tröjan står det mitt namn på och är det någon vänlig själ därute som vill köpa julklapp till mig så skulle jag bli väldigt glad för denna tröja i ekologisk bomull.

Kollektionen Giambattista Valli X HM lanseras i morgon den 7 november kl.10.00 i butiker och på hm.com/se

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.