Fotograf Joanna Svärd

Som doften av choklad

Jag älskar att skapa foton med människor och den känsla som infinner sig precis som minnet av doften av choklad från när jag var liten. Det är den magin som jag vill fånga på bild.

 

Modell för en dag & porträttfotografering 1-1,5h

En fotografering där du bestämmer tema och vi skapar tillsammans de bilder som du önskar.

Inklusive redigering och cirka 20 stycken högupplösta digitala bilder.

4995kr

 

Gravidfotografering 1,5-2h
  • 2-3 olika ombyten

Föreviga denna speciella tid som gravid med vackra foton. Det är en investering för dig som du kommer att ha glädje av och minnas.

Inklusive redigering och 20 st högupplösta digitala bilder.

5595kr

 

Bröllop

Bröllop

Bröllopsfotografering Guld

Jag är med er hela dagen från förberedelserna till efter första dansen. Jag fotar detaljer och ger en helhetskänsla av ert fantastiska bröllop.

25595kr

 

Bröllopsfotografering Silver

Boka mig som fotograf för att fånga den största kärleksdagen i ert liv. Jag kommer till er redan vid förberedelserna och sedan genomför vi en bröllopsfotografering antingen före eller efter vigseln.  Ni får fina bilder att rama in till er själva och till släkt och vänner.

14595kr

 

Bröllopsfotografering Brons

Boka mig som fotograf för att fånga den största kärleksdagen i ert liv. Jag kommer till er för en fotografering antingen före vigseln eller efter och ni får fina bilder att rama in till er själva och till släkt och vänner.

8595kr

Platsen för ditt bröllop

Jag utgår från hjärtat av Skåne, Höör med studio. Jag reser till dig i hela Skåne och utanför med reseersättning om 18,5kr per mil.

Du kan även boka mig för utomhusfotografering i Norrköping, Linköping, Stockholm och Göteborg. Reseersättning tillkommer.

Resor

Jag reser gärna! Både inom Sverige och utomlands för fotograferingar.

Jag vill resa så miljövänligt som möjligt. Inom Sverige blir det tåg och utanför Sverige väljer jag det mest miljövänliga alternativet.

Behöver du bilder till ditt företag? – Mejla mig för en offert Joanna.svard@gmail.com
Detta får du alltid hos mig:
  • Galleri av kläder och accessoarer – Jag har ett urval av kläder, smycken, accessoarer och kontakt med florist för att skapa en speciell fotografering för just dig.
  • Ljus & miljö – Jag har noga valt ut de platser där ljuset är exceptionellt vackert vilket ger magiska bilder.
  • Galleri av digitala bilder ingår alltid.
  • Lättsam och rolig fotografering där du kommer få en ny och positiv upplevelse av fotografering – ingen stel posering här inte! =)
Boka din fotografering här!

0