Det viktiga i att bara finnas
Alla inlägg,  Personligt

Det viktiga i att bara finnas

Det viktiga i att bara finnas…

Jag köpte Elin Keros kurs Förstärk upplevelsen i Photoshop och vilken magisk kurs! Jag är så överlycklig och glad över att ha kunnat djupdyka i den dessa månader sedan i somras när den drog igång. Elin är så klok och fin! Hon får mig alltid på bättre humör och ger mig viljan av att kämpa vidare – att det finns något som väntar på andra sidan liksom. Inspiration för livet och för att allt inte behöver vara Instagram-perfekt för att vara värdefullt.

Förstärk upplevelsen i Photoshop

När jag kom hem från jobbet idag så blev jag så glad över att se klippet ovan som Elin lagt ut och det fick mig att fundera. Så viktigt att njuta av varje liten stund. Att ta tillvara livet. Här och nu. Andas. Och njut. Jag vill leva som jag lär och har börjat säga ja till saker jag verkligen tycker är viktiga och nej till det som faktiskt inte ger mig energi eller som jag inte kan påverka.

Sinnesrobönen

”Gud, ge mig sinnesro att acceptera
det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.” Källa

Så viktigt att hitta balansen i den kamp som vi alla utkämpar när livet känns tungt och övermäktigt. Då behöver jag läsa den om och om igen till poletten trillar ner igen.

Att bara finnas och vara värd ändå

Det är viktigt att skilja mellan sak och person. Att skilja mellan dessa är lättare sagt än gjort när passion är så sammanflätat med ens själ och kropp. Därför är det viktigt att hitta stunder och sammanhang där vi bara får finnas till. Vara där och duga som vi är. Utan prestation. Det är då självkänslan kommer, tilliten och kärleken, både till andra och till sig själv. Det är det viktiga i att bara finnas. Det är helt enkelt magiskt och det är så jag känt genomgående under kursen vilket är helt fantastiskt att Elin kunnat förmedla genom rutan med ett  helt gäng engagerade och resultatinriktade fotografer. Magiskt!

Godhet i sin renaste form

Jag tittade på programmet Vänligen Lars Lerin och jag måste säga att han verkar vara en sån genomgod och fin person. Jag blir helt varm i kroppen av att tänka på honom och hand sätt att bemöta andra människor. Jag kan varmt rekommendera att titta på programmet för det ger utrymme för det viktiga i livet. Framförallt utrymme för eftertanke och stillhet vilket så många saknar idag. Den som skänker en godhet i sin renaste form är verkligen magisk. Detta blev som en fortsättning på min fundering i gårdagens inlägg. Har du tips för att få mer balans i vardagen, skriv gärna en kommentar nedan.

Nu ska vi på kalas för min fina kusin Julia som fyller år på måndag och som ganska nyligen flyttat till egen lägenhet med pojkvännen. Följ deras renovering och inredning på Instagram @theapartmenthouse. Så mysigt!

Kram på dig

0

Joanna Svärd är ekologisk makeupartist, hårstylist och fotograf. Följ med henne för de bästa hudvård och sminktipsen och bakom kulisserna på bröllop, plåtningar och YouTube.

En kommentar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.