makeupartist, Brudmakeup, bröllopsmakeup

Bröllop – Brudmakeup, Hår & Priser

Varje bröllop är speciellt och det är underbart att få sätta sin personliga prägel på varje detalj. Varje brud har önskemål om stil, tema, brudmakeup, hår, förberedelser och plats. Jag anpassar mig efter dina önskemål och finns för dig under hela resan.

När du bokar brudmakeup hos mig ingår det alltid en konsultation. Det för att du ska känna dig trygg och riktigt nöjd med din makeup. Jag kommer till dig på bröllopsdagen, på den tid och plats som du önskar.

Skicka ett mejl med datum, tid och plats för din stora dag. Bifoga gärna en bild på dig och dina önskemål samt om du har en referensbild med stil, makeup eller något annat som du inspireras av för ditt bröllop.

Prislista
Bröllop – Brudmakeup & Hår

Brudmakeup 3495 kr

Brudhår 1,5h 1995 kr

Grooming 1495 kr

Tärnmakeup 1995 kr

Tärnhår 45min 1495 kr

Håruppsättning är endast bokningsbar i kombination med makeup.

Vi förbehåller oss rätten att göra prisändringar. Bokningar gjorda innan prisändring utförs till avtalat pris. För avancerade uppsättningar är ovan grundpriset för max 1h för bruduppsättning och 45min för tärnor/bröllopsgäst.

Söker du fotograf för att föreviga er speciella dag så hittar du mer om Fotograf Joanna Svärd här!

För modevisningar, plåtningar och uppdrag – hör av dig för en offert. Tidsbokning kontaktformulär nedan eller via mejl: joanna.svard@gmail.com, telefon/SMS: 076-3946436

Bröllop Makeupartist

11