Bröllop – Makeup, Hår & Priser

Varje bröllop är speciellt och underbart när man sätter sin personliga prägel på varje detalj. Varje brud har önskemål om stil, tema, makeup, hår, förberedelser och plats. Jag anpassar mig efter dina önskemål och finns för dig under hela resan.

När du bokar brudmakeup hos mig ingår det alltid en konsultation. Det för att du ska känna dig trygg och riktigt nöjd med din makeup. Jag kommer dig på bröllopsdagen, på den tid och plats som du önskar.

Skicka ett mejl med datum, tid och plats. Bifoga en bild på dig och dina önskemål samt om du har en referensbild med stil, makeup eller något annat som du inspireras av.

 

Prislista

Bröllop – Makeup & Hår

Brudmakeup 2495 kr

Brudhår 1,5h 1495 kr

Grooming 1495 kr

Tärnmakeup 995 kr

Tärnhår 45min 495 kr

Bröllopsgäst makeup 995kr

Bröllopsgäst hår 495kr

Vi förbehåller oss rätten att göra prisändringar. Bokningar gjorda innan prisändring utförs till avtalat pris. För avancerade uppsättningar är ovan grundpriset för max 1,5h för bruduppsättning och 1h för tärnor/bröllopsgäst.

För modevisningar, plåtningar och uppdrag – hör av dig för en offert. Tidsbokning kontaktformulär nedan, via mejl: joanna.svard@gmail.com, telefon/SMS: 076-3946436

 

Makeupartist