Sushi the dog

Posted on Posted in Okategoriserade


Sushi, vår hund vill mysa så mycket på morgonen och såklart får hon sova i sängen. Hon är en Cavalier King Charles spaniel och vår ögonsten. 

Det är tur att hon finns för hon är den som får mig att gå upp på morgonen de dagar då jag inte vill gå upp och gå och lägga mig de dagar då jag känner för att stanna uppe. Det är för mysigt för att låta bli! Vad skulle jag gjort utan henne? 
Jag har länge funderat på att skaffa ett Instagram-konto till henne. Det skulle vara så roligt att lägga ut en massa bilder på henne. Hon är som sagt som vår bebis så vi har mängder med bilder på henne. Vad tycker ni? 
Kärlek 

Xo Joanna0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *