September – Ny månad & nya möjligheter

Posted on Posted in Okategoriserade

 

Den första höstmånaden är här och jag sitter i mitt makeup-rum och lyssnar på John Mayer när jag skriver detta. September är en härlig månad, fortfarande varma dagar och den ljuvliga höstdoften kommer mer och mer. Skolorna börjar och höstlöven börjar falla – björken har redan skiftat i guld och gör det svårt att hitta kantareller på marken. Träden blir vackra och långa promenader med hunden och kameran ger rikligt med fina bilder. I helgen flyttar 200st flodkräftor in i vår damm och det ska bli så spännande att se de växa till stora fina kräftor som är fullvuxna om först 2-3 år. Vi ska renovera i butiken i helgen och i morgon fredag ska jag ha en makeuplektion i min studio. Det är alltid lika roligt och jag ska hjälpa en tjej som fyllt 15 år att hitta produkter som passar henne. Vad passar bättre än ekologisk certifierad makeup från Zuii Organic? Perfekt tycker jag!

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Xo Joanna0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *