Mallorca Part #1

Posted on Posted in can pastilla, eos m, holiday, mallorca, nature, palma, photo, phtography, vacation, vacation spot, weekend

Vi var ett gäng med 10 tjejer som åkte till Mallorca och firade valborg. Vilken fantastiskt fin ö och vi fick strålande sol och varmt väder trots att det var så tidigt på säsongen.  Vi bodde på hotellet Las Arenas i Can Pastilla utanför Palma. Jag delade rum med min syster Jessica och vi hade balkong som vette ut mot havet. Vi hade även en palm som växte precis intill balkongen så det kändes som att bo i djungeln.
I Can Pastilla tillbringade vi de första dagarna med att utforska området och gå i affärer. Vi tog långa promenader och solade på förmiddagarna innan lunch och sedan blev det middag  ute. Höjdpunkten på resan för mig var att utforska Palma och alla mysiga gränder och fin arkitektur. Ni ser ett smakprov av maten jag åt som bestpd mestadels av skaldjur som är det absolut bästa jag vet. 
Hoppas att ni blir intresserade av Mallorca för den spanska maten och kulturen gör under för en stressad själ.
XO Joanna 
Xo Joanna0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *